Hoe werkt het?

Op de openingspagina kun je mijn status zien: beschikbaar, in gesprek of afwezig.

Als ik beschikbaar ben, kun je me direct bellen, zonder afspraak. Je kunt me treffen op zowel werkdagen als in het weekend tussen 10:00 en 22:00 uur.

Ben ik afwezig en wil je een seintje ontvangen op het moment dat ik weer online beschikbaar ben? Stuur dan een SMS bericht 06 – 55 337 101.

De gesprekken duren zolang als voor jou nodig of gewenst is. Soms maar 10 minuutjes, soms wel 2 uren. Uiteraard bepaal je dat zelf aan de hand van het gesprek. Als gevolg hiervan werk ik dus “organisch” met wat zich aandient in tijd en ruimte. Deze werkwijze brengt met zich mee dat jij kunt bellen als dat in jou opkomt, maar ook dat ik hierdoor niet op afspraak kan werken.

Je belt naar het vaste nummer 0570-220001. Dit nummer is voor iedereen bereikbaar omdat er geen betaaldienst aan gekoppeld is. Je betaald achteraf door het aantal minuten dat we hebben gebeld x 1 euro aan mij over te maken. Daarvoor stuur ik je direct na afloop van ons gesprek een Tikkie. Om te beginnen zal ik je dan ook vragen naar je mobiele telefoonnummer.

Ben je een ondernemer, dan krijg je van mijn 1 x per maand een factuur voor systemische coaching met daarop de 21% BTW die in het tarief van € 1,- per minuut zit verwerkt.

Graag tot horens!

Toekomst voorspellingen

Ik ben geen kermis-attractie en beschik dan ook niet over een glazen bol. Wat ik daarmee zeggen wil:
De toekomst staat niet vast. Je huidige situatie is het resultaat van jouw creaties uit het verleden. Is er op dit moment in je leven (nog) niet, waar jij naar verlangt, dan is het relevant te onderzoeken wat in jou maakt dat jouw verlangens zich nog niet hebben gemanifesteerd.
Dat wat er nu ontbreekt in jouw leven komt mogelijk voort uit een gebrek aan een werkelijk diepgaand goed contact met jouw échte verlangens en/of het niet kunnen herkennen of ontvangen van het resultaat daarvan. Waarschijnlijk zijn jouw creaties onbedoeld beïnvloedt geraakt door belemmerende overtuigingen, onbewuste overlevingsmechanismen en ondermijnende zelfsabotage.

Door hier inzicht in te krijgen en deze “vrij’ te maken in jouw bewustzijn, kun jij creëren wat bij jou past en waar jij werkelijk naar verlangt. Middels het geven van Antwoorden en Inzichten kan ik jou hierbij helpen en begeleiden.